O kompaniji VELUX

VELUX Group stvara bolje životne uslove za ljude širom sveta, jer nudi više dnevnog svetla i svežeg vazduha. Uz aplikaciju Galerija transformacije doma, moći ćete da vidite kako VELUX krovni prozori transformišu vaš dom koristeći snagu prirodnog svetla.

Više svetlosti u domu ima brojne prednosti. Jedna od najočiglednijih je osećaj otvorenijeg prostora sa više svežeg vazduha. Prirodno svetlo poboljšava raspoloženje i podiže nivo energije. Tako da, ako tražite način da unesete vedrinu u svoj dom i poboljšate opšte blagostanje, savršeno rešenje je postavljanje VELUX krovnih prozora.

VELUX krovni prozori pružaju mnoge prednosti, što ih čini idealnim izborom za svaki dom ili preduzeće koje želi da ima više dnevne svetlosti ili da poboljša životnu sredinu. Bilo da želite da popravite raspoloženje, bolje spavate ili smanjite troškove za energiju, VELUX krovni prozori će vam pomoći da unesete vedrinu u svoj dom i da od njega napravite bolje mesto za život. Ako želite da saznate nešto više o VELUX krovnim prozorima, posetite našu veb-stranicu ili nam se obratite još danas.