Room Type: Spavaća soba

Dnevna svetlost donosi zdravlje

Kvalitetni krovni prozori predstavljaju dugoročnu investiciju u dom. Zašto? Zato što mogu da propuste dva puta više dnevne svetlosti od vertikalnih prozora. A puno dnevne svetlosti pruža osećaj prostora i doprinosi da dom izgleda veći, topliji i prijatniji.

Zašto održiv život?

Zato što imamo samo jedan dom i moramo da ga štitimo. Drugim rečima, to je naša priroda. U proizvodnji naših krovnih prozora imamo u vidu i kreiranje dugog veka trajanja proizvoda za bolji i zdraviji unutrašnji prostor. VELUX krovni prozori su napravljeni da traju i da se lako održavaju, nadograđuju i popravljaju.

ThermoTechnology

Da li ste znali da ovaj inovativan izolacijski sistema pod nazivom ThermoTechnology® pretvara krovni prozor u jak štit od vetra i nepovoljnih vremenskih uslova, a toplotu zadržava unutra? Ovaj sistem ima namenu da pruži svakom krovnom prozoru izuzetne energetske performanse a vama manje račune za grejanje.

Pravilna orijentacija krovnog prozora

Imate potkrovlje i želite da imate dnevno svetlo što je duže moguće. Kao prvo, treba da znate VELUX krovni prozori treba da zauzmu 15–20% površine prostora. Mesto postavljanja krovnih prozora je podjednako važno. Krovni prozori koji su okrenuti ka istoku pustiće jarku svetlost ujutru, dok će vam oni okrenuti ka zapadu doneti najtoplije zlatne sate.

Enterijer i eksterijer – oba su važna –

Da li tražite najveću udobnost enterijera po dobroj ceni? Rešenje je baš ovde. Kombinovana pakovanja roletni pomažu vam da održite određenu količinu svetla i da zaštitite dom od prevelike vrućine. Da, važan je i enterijer i eksterijer. Pronađite ih u različitim kombinacijama tako da na najbolji način odgovaraju vašim potrebama i iskoristite naše popuste.

Sve, samo ne obično

Kontrolišite svetlo koje ulazi u spavaću sobu ili ga blokirajte za dobar san VELUX DUO unutrašnjom roletnom. Ovo je savršen dodatak krovnom prozoru – roletna po principu „dva-u-jedan“, idealna za spavaće sobe ili dnevni boravak. Izaberite neku od različitih modernih i klasičnih boja.

ZQQX-QSLU-MVGN

VHW-2PNH-2P7M-7U4P

VAH-WXWZ-3DXT-TGXU

VAH-KXEW-3R4R-RR7L

VAH-KNGP-PKUW-S72P

VAH-HXSV-W3WP-FMNW

U34P-XZFL-TDPX

SCO-YXTM-QYKV-3LUY

RVAP-RTRU-2ZLX

R2LR-XE9L-XV9V

QYTR-UXG6-OYVU

QQYH-QRVY-AAGK

PGTQ-YPYW-4WOP

OZ26-Y3NP-GX7Z

IDE-VXQW-4QZT-KPXU