Room Type: Kućna kancelarija

Potreba za renoviranjem

Naš godišnji izveštaj zasnovan na istraživanju, Healthy Homes Barometer 2022, pokazuje da smanjenje rizika po kvalitet unutrašnje klime, kao što su izlaganje vlagi i plesni, i povećavanje količine dnevne svetlosti u stambenim zgradama putem adekvatnog renoviranja, donosi mnoge pogodnosti poput uštede energije, boljeg zdravlja ili zaštite klime.

Razmišljate o novim krovnim prozorima?

Zamena starih krovnih prozora doneće vam mnoge pogodnosti. Neke od njih su: bolja toplotna udobnost u potkrovlju, ušteda energije potrebne za grejanje, rešavanje problema curenja vode, nema više brige o održavanju, priprema za pametan dom, bolja i konstantna ventilacija

O ugradnji …

Trajnost i udobnost unutra: proizvodi za ugradnju garantuju dugotrajne performanse VELUX krovnih prozora. Hidroizolacioni set, hidroizolaciona maramica i parna brana olakšavaju ugradnju krovnih prozora i istovremeno pružaju nepropustljivu barijeru između prozora i krova koja je otporna na vremenske prilike.

Krovni prozor sa gornjim upravljanjem

Kada je visina podupirućeg zida između 80 i 130 cm, preporučuje se krovni prozor sa gornjim upravljanjem. Pomoću gornje ručke možete ga vrlo lako otvarati i zatvarati i možete ručno da nameštate unutrašnje roletne. To vam omogućava da ispod stavite nameštaj i uživate u pogledu.

Ohladite se tokom leta!

Stigla je letnja žega, a vi želite da vam u potkrovlju bude rashlađeno i udobno, da pustite svetlost unutra i da imate pogled napolje. Naše spoljne mrežice su dizajnirane da smanje pasivno grejanje tako što zaustavljaju sunčeve zrake i toplotu pre nego što dopru do stakla krovnog prozora. Tako možete smanjiti toplotu u potkrovlju i do […]

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW