Room Type: Dnevna soba

Ušteda novca

Zahvaljujući visokom standardu energetske efikasnosti stakala, naši krovni prozori doprinose smanjenju potrošnje energije u domu i, samim tim, računi su manji. Poslednja generacija krovnih prozora vam može pomoći da oko 40% energije koja je potrebna za zagrevanje kuće.

Održivost je, zapravo, odgovornost

Trenutno radimo na tome da postanemo ugljenično neutralni tokom čitavog postojanja (Lifetime Carbon Neutral) tako što ćemo otkloniti svoje dosadašnje emisije C02 – što je ekvivalent celokupnom ugljeničnom otisku koji je VELUX grupa ostavila tokom 100 godina postojanja – putem zaštite šuma. Takođe ćemo smanjiti buduće emisije ugljenika iz svog celokupnog lanca aktivnosti. Koji je naš cilj? […]

Kombinacije prozora po vašoj želji

Šta god da je potrebno, samo da ima više svetla. O novim VELUX rešenjima možete razmišljati kao o jednom proizvodu, jednom celovitom paketu za ugradnju visokog kvaliteta koji ima unapređenu izolaciju i lakše se ugrađuje. Pomoću rešenje prozor pored prozora dobićete više svetla i bolji pogled, atraktivan enterijer i veću udobnost u životnom prostoru.

Pravilna unutrašnja obloga

Profesionalna ugradnja krovnih prozora obuhvata unutrašnje oblaganje kako biste imali lepu završnu obradu oko prozora. Naše prefabrikovane unutrašnje obloge napravljene su od materijala koji odbijaju vodu i vlagu i imaju površinsku obradu u beloj boji. Jedinstveni dizajn kreira prostor za izolacioni materijal koji sprečava stvaranje toplotnih mostova.

Prirodna ventilacija radi

Da li znate koja je jedna od ključnih prednosti krovnih prozora? Pored toga što puštaju u potkrovlje dnevnu svetlost, obezbeđuju i ventilaciju koja je potrebna za zdravu unutrašnju klimu. Otvorite krovne prozore na najmanje nekoliko minuta, tri ili četiri puta dnevno kako bi se ustajali vazduh zamenio novim. Ovaj vid ventilacije je tri puta efikasniji nego […]

Držite pod kontrolom!

VELUX spoljašnja roletna sprečava pregrevanje leti i smanjuje gubitak toplote zimi. Istovremeno vam pruža mogućnost potpune kontrole svetla u svako doba dana. Da biste prilagodili i umekšali dnevnu svetlost, lako je možete iskombinovati sa nekom našom unutrašnjom roletnom.

Colour by you! Neka vaše potkrovlje slavi boje!

Prilagodite VELUX roletne tako da se uklapaju u prostoriju, stil i vaš ukus. Sada možete birati između 1800 boja za vaše providne unutrašnje roletne, siesta unutrašnjih roletni za zamračivanje i duo roletni za zamračivanje. Mi ćemo ih izraditi po meri i isporučićemo vam ih kurirskom službom besplatno.

ZMRY-KMN3-PNTD

Z2WR-AK2X-AVN6

WV76-ZVFR-EGWL

WPAU-2WU7-Z73T

WHPW-TYSV-XO6K

VAH-Z3X9-ZMWN-U72W

VAH-YH9Y-XG96-PYTF

VAH-WTOD-NVAY-UHXS

VAH-WRZS-RWXU-TPG9

VAH-RU6U-PF69-FUQY

VAH-QFMF-SP6S-WXEQ

VAH-M4VQ-WQ2Y-SQAU

VAH-79WU-RRT6-A7UR

VAH-4RUQ-WA7O-XS4Y