Roof Type: Ravni krov

Potreba za renoviranjem

Naš godišnji izveštaj zasnovan na istraživanju, Healthy Homes Barometer 2022, pokazuje da smanjenje rizika po kvalitet unutrašnje klime, kao što su izlaganje vlagi i plesni, i povećavanje količine dnevne svetlosti u stambenim zgradama putem adekvatnog renoviranja, donosi mnoge pogodnosti poput uštede energije, boljeg zdravlja ili zaštite klime.

Zašto održiv život?

Zato što imamo samo jedan dom i moramo da ga štitimo. Drugim rečima, to je naša priroda. U proizvodnji naših krovnih prozora imamo u vidu i kreiranje dugog veka trajanja proizvoda za bolji i zdraviji unutrašnji prostor. VELUX krovni prozori su napravljeni da traju i da se lako održavaju, nadograđuju i popravljaju.

Održivost je, zapravo, odgovornost

Trenutno radimo na tome da postanemo ugljenično neutralni tokom čitavog postojanja (Lifetime Carbon Neutral) tako što ćemo otkloniti svoje dosadašnje emisije C02 – što je ekvivalent celokupnom ugljeničnom otisku koji je VELUX grupa ostavila tokom 100 godina postojanja – putem zaštite šuma. Takođe ćemo smanjiti buduće emisije ugljenika iz svog celokupnog lanca aktivnosti. Koji je naš cilj? […]

Vaša nova kuhinja

Za svetlu kuhinju, ili bilo koju drugu prostoriju sa krovom pod nagibom između 0 i 15°, VELUX prozori za ravne krovove predstavljaju savršen izbor. Neke od pogodnosti su sledeće: Gornja jedinica od zakrivljenog ili ravnog stakla od stakla do ivice, jedinstvena konstrukcija prozora, dve verzije, sa dvostrukim ili trostrukim staklom, za odlične energetske performanse.

Zaljubite se u novu kuhinju

Za svetlu kuhinju, ili bilo koju drugu prostoriju sa krovom pod nagibom između 0 i 15°, VELUX ravni krovni prozori predstavljaju savršen izbor. Da pomenemo samo neke pogodnosti: gornja jedinica od zakrivljenog stakla od stakla do ivice, jedinstvena konstrukcija prozora sa tankim okvirom i nevidljivim krilom, dve verzije, sa dvostrukim ili trostrukim staklom, za odlične […]

Treba uvesti dnevnu svetlost u hodnike

Dnevnu svetlost možete uvesti svuda u svom domu, čak i u mračan hodnik. Prozori za ravne krovove, sa nagibom između 0 i 15°, dizajnirani su da pokriju sve potrebe i predstavljaju idealne proizvode za vas. I jednostavno su savršeni, sa roletnama diskretno postavljenim u konstrukciju baze.

Krovni prozor sa donjim upravljanjem

Kada je visina podupirućeg zida između 130 i 150 cm, preporučuje se krovni prozor sa donjim upravljanjem. Kada se odlučite za ovaj tip krovnog prozora, moći ćete da ga lako otvarate i zatvarate pomoću elegantne ručke na dnu. Unutrašnjim i spoljašnjim roletnama se može upravljati pomoću daljinskog upravljača.

Šta je ventilacioni preklop?

Dnevna svetlost je od suštinskog značaja, kao i svež vazduh. Jedna od jedinstvenih karakteristika VELUX krovnih prozora jeste ventilacioni preklop. Ona vam omogućava da pustite unutra svež vazduh čak i kada niste kod kuće i kada je prozor zatvoren.

Vanvremenski izgled

Ako tražite vanvremenski izgled kupatila i kuhinje, venecijaneri vam pružaju punu kontrolu dnevne svetlosti, bilo da želite da je smanjite ili da joj promenite smer. Oni su napravljeni od aluminijumskih traka otpornih na vlagu i imaju jedinstveni dizajn koji eliminiše viseće uzice. Samo treba da nagnete žaluzine u bilo kom smeru da biste podesili dolaznu […]

XK9T-NPKT-ZYNZ

WDX7-H9KY-MS6U

UUW7-QHDU-TETH

UNSX-QQU6-P6FL

TZOU-SDT9-ZEV9

SVOA-PUOP-XFTT

QRR7-MPHM-WTTX

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

NTWE-FWYW-W7TT

NS7D-2PQR-W6X7

E2YW-4DOK-NMQL